Kurum Adı : Ögretmen Evi ve Akşam Sanat Ok.
Telefon : (0 242) 227 11 42 - 43 - 44 - 45
Faks : 0 242 227 02 95
WEB Adresi : http://antalyaogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Kültür Mah. Dumlupınar Bulvarı 3801 Sokak No2 KEPEZ/ANTALYA

VİZYON
Kurum Vizyonumuz; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı Türkiye Cumhuriyeti’ nin fertleri olarak Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak yönetim anlayışını vermiş olduğu hizmete taşıyan; iç ve dış müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmış örnek bir kurum olduğumuzu herkese göstermek.

MİSYON
Kurum Misyonumuz; Kurumumuzda etkinlik, verimlilik ve müşteri memnuniyetini sağlamak, kaliteyi artırmak için yöneticilere yönelik inceleme, araştırma ve eğitim hizmeti amaçlı seminerlere katılmalarını sağlamak. Personelin sürekli eğitimini kurumsallaştırılarak niteliklerin yükseltilmesi ve hizmet sunumunda mükemmelliğin yakalanmasını sağlamaktır

Öğretmen Sayısı : 7
Öğrenci Sayısı : 1714
Öğretim Şekli :
Ders Başlama ve Bitiş Saati :
Derslik Sayısı :30
Isınma Şekli : Split Klima

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezindedir,Denize 2Km,Otogara 2Km, Havaalanına 20Km uzaklıktadır.
Ulaşım : Şehiriçi Otobüs, Dolmuş, Taksi
Servis Bilgisi :